BejelentésIngyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Munka

Lehetőségem van diplomás nővéreknek segíteni elhelyezkedni Németországban!

Az én leányom....

Meg kellett kérdeznem az 5 éves leánykámat.....szerinted szeret téged anya? A válasz: NEM anya engem imád,én vagyok a mindene.:-) Azt hiszem ez elég nekem ahhoz,hogy tuti jó anya legyek!


Szavazás
Sziasztok!


Úgy döntöttem csinálok egy honlapot,ahová mindenkit szeretettel várok akiknek főképp családi gondjai vannak.


Én 26 éves anyuka és feleség vagyok. A mai napig azzal küszködöm,hogy az édesanyám szemébe lehessek valaki.


Írjátok meg nekem tapasztalataitokat,hiszem együtt könnyebb!


Az én történetem:


 


18 éves koromig alig-alig tartottam a kapcsolatot anyámmal és sajnos a testvéreimmel is.


Sajnos az akkori kapcsolatom nem igazán volt jó,így "haza"költöztem.Ezt már tudom nem kellett volna.Albérletet fizettem és hiába dolgoztam sokszor hajnalig/vendéglátósként/korán kellett kelnem,de igazán semmi nem volt jó anyámak.


Megismerkedtem a mostani férjemmel és elköltöztem. Akkor láttam anyámat és családját ha én mentem. Ha baja volt felhívott amúgy nem keresett. Anyám szülésznőként dolgozott így amikor a lányom született egyértelműen őt akartam,hogy velem legyen.Gondoltam végre rendben lesz köztünk minden. De nem. Anyám az én kicsim megszületése után három hónapra szintén szült,így nem volt ránk "ideje".Megint eltelt pár év és mi elkötöztünk Németországba.


Jött a következő lehetőségem,hogy anyám szemébe lehessek valaki. Lehetőségünk volt egy embert kihozni dolgozni Németországba.Ez az emer lett a nevelő apám. Anyámék anyagi helyzete elég nehézkes volt,gondoltam segítünk mert nem volt munka lehetőség számukra.


Szóval itt volt Németbe a házunkba az én nevelő apám. Egész nyáron tudta haza küldeni a pénzt. Aztán rájöttem kígyót melengetek a keblemen. Elköltözött innen/ami nem volt baj/,majd próbálta az én férjem által felépített életünket lerombolni a saját sikere érdekében. Mindezt tette anyám otthonról való irányításával. Szóval megint én lettem aki alul maradt egy ismételt segítségadásba,sőt még a nagymamám is ellenem fordult,pedig rá mindíg számíthattam. Szóval tömören én így jártam.......


 Üzenetküldés
Nekem se könnyű.

E-mail címed:
Szöveg:

Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Keresés a honlaponLinkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!